Koen en Jana

Beleef een onvergetelijke vakantie en laat je betoveren door deze unieke villa met grote tuin omgeven door prachtige heuvels.
Villa La Luna is gelegen in Vejer de la Frontera, door Tripadvisor in 2013 verkozen tot het tweede mooiste dorpje van Spanje.
Aan een van de mooiste kuststreken van Spanje, de magische Costa de la Luz en aan de voet van een van de typisch andalusische witte dorpjes ligt Villa La Luna verscholen, tussen enkele boerderijtjes.
Langs de met bloeiende oleanders , palmbomen en cipressen omgeven oprijlaan, kom je aan de poort van Villa La Luna.
Het pand werd volledig gerenoveerd in 2022 en voorzien van de modernste comforten op een ecologisch verantwoorde manier : Airco, verwarming, zonneboiler, waterontharder, volledig vernieuwde Italiaanse keuken met bijhorende inbouw apparaten, wasmachine, droogkast.

De dubbele villa, bestaat uit twee aparte wooneenheden (de kleinere casita en de grotere casa).

  • De kleinere casita biedt slaapplaats voor 2 volwassenen en 2 kinderen en is voorzien van een aparte ingerichte keuken, kleine badkamer, privé terras en kleine aparte tuin.
  • De grotere casa biedt slaapplek tot 7 volwassenen en 3 kinderen. Er zijn 2 badkamers, grote keuken en aansluitende eetkamer.

Eenmaal buiten, midden in de tropische tuin, vind je het zwembad van 6m x 10m met zonne-douche.
Rond het zwembad vind je ongetwijfeld wel je plekje onder een van de vier pergola’s en terassen , waar je samen kan eten, zonnen of napraten.
Via Sevilla airport (157km, 1,5 uur ), Jerez de la Frontera airport (82km, ( 45' minuten) of Malaga airport (189km, 2,5 uur) kan je vlot (autostrade) Vejer de la Frontera bereiken.

 

"Het is expliciet verboden de woning te huren voor het geven van feesten (verjaardagen, huwelijken, doopfeesten, party's) en andere mensen uit te nodigen behalve degenen die in de boeking vermeld worden met voornaam , naam en rijksregisternummer"

Contactgegevens Spanje

Villa La Luna
Vejer de la Frontera
Verhuurnummer: VTAR/CA/03659

Vraag of opmerking?

Contactgegevens België

Koen en Jana Kussé - Milovanovic
Drijverslaan 16
2970 Schilde
+32 (0)476 764 589
info@villalaluna.be